закрыть
Пароль:
Автоматически входить при каждом посещении:
Альбомы для банкнот Kammer
Різні бони
На страницу Пред.  1, 2

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Бонистика-Клуб -> Оценка банкнот
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Член Клуба с 2014г,
Доверие: 0
Сообщение Добавлено: Вс Июл 27, 2014 22:43 pm    

kiyaha писал(а):
Боны не особо ценные, 100-150 гривен за все, если найдется покупатель

Дякую Вам!
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
ответить
Член Клуба с 2014г,
Сообщение Добавлено: Вс Июл 27, 2014 22:50 pm    

ali писал(а):
чайник писал(а):
Пане адміне, я щось не розумію, це у вас на сайті така традиція, не відповідати новачкам?
Я запитав про BBcode, у відповідь тиша.
Попросив виправити коди, щоб фото було видно, також тиша.
Я щось не так роблю?
Можливо треба мовчати?

Шановний пане новачок. Цей ресурс є безкоштовним и адміністрація [Скрытый текст] не бере на себе ніяких зобов'язань що до коректної работи сайту. Тому Ви не маєте права вимогати з мене відповідей на свої запитання. Я бачив вашу проблему, але поки що не маю жодних ідей, як її виправити.

Якщо ви сюди прийшли бранитися - то краще мовчіть. Але, якщо ви теж захоплюєтесь колекціюванням банкнот и бажаєте налагодити нові контакти, то раджу вам змінити тактику спілкування як з колегами, так і зі мною. Хамством та погрозами ви нічого не доб'єтесь.

Сподіваюсь, що достатньо чітко висловив свою позицію.

Ласкво просимо! Та нехай щастить!

Скоріше всього я поставив зайвий тег після адреси. Мабуть тому, що так налаштований двіжок сайту. Це навіть я розумію. Досить дивно, що цього не розумієте ви, адмін. Я такого ще не зустрічав...Смех
А якщо ви подивитися на мій комент, то побачите. що я не вимагав, а попросив.
І ще, з мене пляшка кон'яку, якщо ви покажете мені, де я лаюся, хамлю чи погрожую...
ответить
Bn не в сети 
Член Клуба с 2008г,
Доверие: 12
Сообщение Добавлено: Вс Июл 27, 2014 23:12 pm    

ответить
Bn не в сети 
Член Клуба с 2008г,
Сообщение Добавлено: Вс Июл 27, 2014 23:14 pm    

ali писал(а):
Я бачив вашу проблему, але поки що не маю жодних ідей, як її виправити.

та смысл что-то исправлять? стереть сообщение да и все тут, фото ведь уже загружены на сайт
ответить
Bn не в сети 
Член Клуба с 2008г,
Сообщение Добавлено: Вс Июл 27, 2014 23:20 pm    

чайник писал(а):

Скоріше всього я поставив зайвий тег після адреси. Мабуть тому, що так налаштований двіжок сайту. Це навіть я розумію. Досить дивно, що цього не розумієте ви, адмін. Я такого ще не зустрічав...Смех

проблема не в движке, а в том что Вы использовали в названии файлов кириллицу, как Вам уже указали в начале. Коды работают. Лишних тегов тут нет, раз открыли, то надо закрыть - этим Вы расписались в своем непонимании сути. Специально для Вас через BBCode вставил фото со своего сайта.
ответить
Член Клуба с 2014г,
Сообщение Добавлено: Вс Июл 27, 2014 23:46 pm    

Bn писал(а):
чайник писал(а):

проблема не в движке, а в том что Вы использовали в названии файлов кириллицу, как Вам уже указали в начале. Коды работают. Лишних тегов тут нет, раз открыли, то надо закрыть - этим Вы расписались в своем непонимании сути. Специально для Вас через BBCode вставил фото со своего сайта.

Ага, дякую Вам за те. що поставили! Але, на жаль, як мені пояснили вище, ці бони нічого не варті.

Я знаю, якщо відкрив, то треба і закрити. Що я і зробив, це видно на тому моєму посту. Але фото чомусь не стало. Саме тому. я і зробив попередній висновок, що справа в налаштуванні двіжка. Відкриття коду ставиш сам, а закриття вже робить двіжок. Хоча, і це навряд чи, судячи з усього, тут слабий двіжок, навряд чи він на це здатний. І стосовно кирилиці не може бути. Я ставив безліч фото з назвою кирилицею через BBcode, і не було ніяких проблем. Хоча, Бог з ним, якщо навіть адмін не знає в чому проблема, то навіщо мені голову ломати.
ответить
Член Клуба с 2006г,
Сообщение Добавлено: Пн Июл 28, 2014 02:03 am    

Попытка вставить линк топикстартера. Просто ради интереса.

Всё вставляется у меня Sad. Я скопировал только URL последней картинки.
ответить
Член Клуба с 2006г,
Сообщение Добавлено: Пн Июл 28, 2014 02:19 am    

Прямой линк к последней картинке выглядит вот так:

[Скрытый текст]

Если менять последние 2 цифры (15 на 14 или на 13 ... или на 2 или на 1) то получите линк к нужной картинке. Откройте и закройте IMG tags, и будет вам счастье.
Так как уже картинки сохранили и загрузили, и ответили, то повторять все не имеет смысла.
Вот, например если поменять последние 2 цифры [15] на 9, то Вы увидите свою картинку Бони 9

Просто пользуйтесь функцией [Предв. просмотр], и Вы увидите, если что-то в вашем сообщении не работает.
ответить
Начать новую тему    Ответить на тему       Список форумов Бонистика-Клуб -> Оценка банкнот Часовой пояс: GMT + 2
На страницу Пред.  1, 2
Страница 2 из 2

Перейти:  
Вы можете начинать темы