А по російськи можна теж саме запитати?
Начебто ресурс те російсько-що говорить, багато хто не розуміють, звідси і відсутність відповідей.
Та й картинки б вставити правильно треба, а то не видно нічого.
А по російськи можна теж саме запитати?
Начебто ресурс те російсько-що говорить, багато хто не розуміють, звідси і відсутність відповідей.
Та й картинки б вставити правильно треба, а то не видно нічого.
А, це рускій форум! Дик я не знаю руську мову.
Малюнки начебто вірно вставив, як ще вірніше?
Ну тоді думаю відповідей буде не багато. Тільки якщо співвітчизники зорієнтують.
а правильно вставляти картинки так:
Відповісти - нижче "назва файлу" і кнопка "обзор".
Вибираєте файл на комп'ютері, і натискаєте "додати".
Тільки от розмір прикріплюватися файлу не повинен перевищувати 2mb.
Ну тоді думаю відповідей буде не багато. Тільки якщо співвітчизники зорієнтують.
а правильно вставляти картинки так:
Відповісти - нижче "назва файлу" і кнопка "обзор".
Вибираєте файл на комп'ютері, і натискаєте "додати".
Тільки от розмір прикріплюватися файлу не повинен перевищувати 2mb.
Я і так пробував, тільки файл завантажувався, але не ставав. Можливо тому що, не писав назву файлу.
А редагувати тут можна?
Пане адміне, я щось не розумію, це у вас на сайті така традиція, не відповідати новачкам?
Я запитав про BBcode, у відповідь тиша.
Попросив виправити коди, щоб фото було видно, також тиша.
Я щось не так роблю?
Можливо треба мовчати?
Пане адміне, я щось не розумію, це у вас на сайті така традиція, не відповідати новачкам?
Я щось не так роблю?
Можливо треба мовчати?
Я щось не так роблю?
Можливо треба мовчати?
Я щось не так роблю?
Можливо треба мовчати?
Шановний пане новачок. Цей ресурс є безкоштовним и адміністрація [Скрытый текст] не бере на себе ніяких зобов'язань що до коректної работи сайту. Тому Ви не маєте права вимогати з мене відповідей на свої запитання. Я бачив вашу проблему, але поки що не маю жодних ідей, як її виправити.
Якщо ви сюди прийшли бранитися - то краще мовчіть. Але, якщо ви теж захоплюєтесь колекціюванням банкнот и бажаєте налагодити нові контакти, то раджу вам змінити тактику спілкування як з колегами, так і зі мною. Хамством та погрозами ви нічого не доб'єтесь.
Сподіваюсь, що достатньо чітко висловив свою позицію.
Вы можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы из этого форума