Нещодавно було продано 10 гривень 1918 року серія Ґ за $2,275.
Кому які відомо ще номери з цієї сереї (якщо є змога додайте скан). Наскільки я розумію ситуація аналогічна з 2 гривнями, яка нещодав но обговорювалася. Особливу увагу привертає літера серії, яка більш схожа на Ґ ніж на Г (навіть у порівнянні з 2 гривнями), хоча можливо це проста опечатка.
Нещодавно було продано 10 гривень 1918 року серія Ґ за $2,275.
Кому які відомо ще номери з цієї сереї (якщо є змога додайте скан). \
Хочете придбати ще декілька примірників?
Згоден, що за $2,275 - далекий від ідеалу, я б теж не зупинявся...
А номери можете подивитися у новому (2013 р.) каталозі М. Істоміна.
Хотите купить еще несколько экземпляров?
Согласен, что за $2,275 - далек от идеала, я бы тоже не останавливался...
А номера можете посмотреть в новом (2013 г.) каталоге М.Истомина.
Ну хотілося б хоча би в недалекому майбутньому , хоча наскільки я розумію існує великий ризик появи великої кількості цих банкнот, тому краще б придбати декілька 25 карб АО.
Щодо каталогу Істоміна, то нажаль поки його не маю. До того колекціоную лише загально державні випуски.
Ну так хоч це і суб'єктивно. І справа не тільки у тиражі (наскільки я зрозумів у ~9 разів це відношення тиражів 10/1.04 млн), дуже важливий фактором є те ще при закінченні емісії карбованців вони були повноправним платіжним засобом і не було сенсу ховати їх (а навпаки), а з гривнями навпаки.
Також питання Ґ серія також був віддрукований повний тираж?
Ну, только если они будут появляться часто, две-три в год, хотя бы. Но для себя, принципиально, пока не покупаю и не собираю на В и Г деньги... Слишком большой шанс, что еще будут. Лучше пока куплю какой-то редкий местный экземпляр.
Когда все насобираю (а это будет никогда ), тогда можно и за В и Г подумать. Или за 200 дол где-то повезет купить
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы из этого форума