Доброго дня. Хтось знає, скільки на ринку може коштувати бон Тернополя 1919 року? На жаль, ніколи і ніде не бачив у продажу. На ukrbona.ru побачив, що вже продано. Цікаво, за скільки.
Я просто сам з Тернополя, і мати у колекції бон з рідного міста, моя мрія
Доброго дня. Хтось знає, скільки на ринку може коштувати бон Тернополя 1919 року? На жаль, ніколи і ніде не бачив у продажу. На ukrbona.ru побачив, що вже продано. Цікаво, за скільки.
Я просто сам з Тернополя, і мати у колекції бон з рідного міста, моя мрія
посмотрите на аукро.уа - там сейчас выставлен один редкий знак Тернополя (по-моему, как раз 1919 г)
Цікаво чи щось змінилось за стільки часу?
Бачив лише один прохід на Знаку [Скрытый текст] На Віоліті пусто, а на NewAuction історія торгів не ведеться.
Цікаво чи щось змінилось за стільки часу?
Бачив лише один прохід на Знаку [Скрытый текст] На Віоліті пусто, а на NewAuction історія торгів не ведеться.
Можливо хтось знаю приблизні ціни на дані бони?
Так, проходів було за декілька років достатньо. Бони від 700 доларів і вище, хоча було декілька і нижчих проходів. 2 гривні дорожчі. Залежно від стану.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы из этого форума